TA REDA PÅ FYRA SKÄL TILL VARFÖR DU SKA VÄLJA EN GARDINDRIFT

Även om det är känt sen länge, upplever det nu sin renässans. Vi pratar om gardiner som återgår till fördel och är ett dekorativt element inte bara i fönstret utan också i hela interiören. I modern konstruktion blir stora rutor normen, vilket gör vardaglig aktivitet så enkelt som att täcka fönstren till ett problem. Lösningen som säkerställer komfort och bekvämlighet vid användning av gardiner är en elektrisk drivenheten, som kommer att sätta vår gardin i rörelse.

Ett intelligent hus är ett bekvämt hem, utrustat med tid och energibesparande bekvämligheter. Elektriskt drivna gardiner är framtiden för modern konstruktion. Ta reda på fyra skäl till varför du ska sätta i gardinerna med hjälp av ett sådant system.

Komfort

Gardiner är inte bara en vacker fönsterdekoration utan också en effektiv solskyddslösning. Stort glas, som mer och mer liknar glasväggar, ger mycket ljus, men när vi vill täcka fönstret kommer vi inte att göra det bra. Gardiner från tak till golv kan väga ”lite”. Daglig brottning med tungt material kanske inte är särskilt trevlig, så det är värt att utrusta dem med ett gardinställningssystem. Tack vare detta kan du snabbt och enkelt täcka fönstret utan risk för att riva materialet. Med en smartphone eller fjärrkontroll kan du enkelt styra gardiner som väger upp till 70 kg var som helst i huset.

Trådlöst system

När du investerar i gardindrivning behöver du inte oroa dig för kablar eller utskjutande systemkomponenter. Det elektriska systemet möter behoven och följer trenderna. Det har skapat ett trådlöst system som inte kräver dyra nätverksanslutningar. Enhetens enkla montering gör installationen smidig och problemfri. Tack vare det inbyggda effektiva och långvariga batteriet fungerar hela systemet pålitligt.

Diskret användning

En annan anledning till att det är värt att utrusta gardinerna med ett drivsystem är den tysta och diskreta användningen. Enheterna utformades för att ge användarna maximal komfort. Därför har de skapats så att gardinerna öppnas och stängs utan irriterande ljud. Under drift avger enheten ett ljud på 36 dBA. Det exakta drivsystemet säkerställer smidig och effektiv drift. Som ett resultat kommer gardinerna alltid att vara snygga. Viktigt är att enheten kan utrustas med gardiner upp till 11 meter breda.

Användningsscenarier

Genom att utrusta gardinerna med enheten kan vi programmera våra egna användningsscenarier. Att justera gardinernas skjutning och stängning till din egen dagliga klocka ger stor komfort och bekvämlighet. Vid den valda tiden börjar systemet fungera och avslöjar ett fönster för oss, vilket är mycket användbart när vi vill spara några minuter varje morgon. Intressant kan vi ställa in olika tider för att öppna gardinerna i rummen och skydda integriteten efter dina behov.

Om du är intresserad av markiser till din bostad i Göteborg, kontakta då oss!